tirsdag 17. mars 2009

10 moteting menn hater

10 moteting menn hater
Det er noen trender det motsatte kjønn skulle ønske at kvinner ikke fulgte…

HØYT LIV: Det er ikke mange menn som er fan av bukser som går oppunder armene... Selv om de største motehusene sier at noe er kult, betyr det ikke at mennene er like begeistret for det. Snarere tvert imot. Dersom det var opp til menne så hadde de gjort forbud på:

1. G-streng over buksekanten. Poenget med g-strengen er at den ikke skal være synlig, så det er ganske harry å vise den.

2. For mye brunkrem og sminke ligger høyt på hatlisten. Tro det eller ei, de fleste foretrekker faktisk den naturlige varianten.

3. Posete, oppblåste og formløse kjoler er heller ingen hit. Menn vil se former, men de forsvinner når kvinner velger å kle seg som en potetsekk. I denne kategorien inngår også vide bukser og gensere.

4. Store solbriller som dekker hele ansiktet. Maskeradeball er sikkert morsomt, men ikke hver dag solen skinner. Menn synes også det er latterlig å gå med solbriller når det ikke er sol uansett hvor kjendis du måtte være.

5. Høye hæler. Begrunnelsen: Hvorfor skal damer bråke så fælt når de går? Ingenting forstyrrer mer en høylydt klakking på steinfliser. Det er dessuten utrolig mange av kvinner som ikke kan gå med høye hæler.

6. Bukser med høyt liv. Kvinner bør droppe buksene som går oppunder armene. Mennene har faktisk gjennomskuet at vi ikke har så lange ben som vi vil ha det til...

7. En del menn klarer ikke å bli klok på hvorfor kvinner bruker olabukser under skjørtet. Er det fordi vi ønsker å skjule rumpa? Menn kan informere om at rumpa ikke blir noe mindre av den grunn…

8. Palestinaskjerf. I likhet med Wikipedia mener mange menn at dette hører til den tradisjonelle arabiske mannsdrakten, og ikke rundt halsen til alle kvinner.

9. Leopardmoten og generelt dyreprint. Er du blant de som føler deg fin i splitternye strømpebukser med dyreprint? Dette er ikke noe menn roper hurra for...

10. Vide skjørt a la Sarah Jessica. De fleste kvinner føler seg som en prinsesse i dette antrekket, men det finnes også en del menn der ute som synes vi ligner på en tivolikarusell

Jeg vle nesten sjokket når jeg leste dette.. mye av dette trudde jeg ikke stemte, men tips tips jenter, les dette;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar